Home

Het hoogst haalbare

meest efficiënte en effectieve

Dit is WIN PMO. Waar alles draait om mensen, waar alles draait om PMO. Wij zijn gedreven, dienstverlenende vakmensen. Wij maken project organisaties efficiënter en effectiever en maken de project status doorlopend inzichtelijk. Het management ervaart hiermee grip op haar project, portfolio of programma en kan zich focussen op haar kerntaken. Wij geloven dat hiermee de kans op project succes sterk wordt vergroot. Dáár doen we het voor.

Dat is WIN PMO. Succesfactor in elke projectorganisatie!

Adviseren en
Professionaliseren

Soms is het goed als iemand met een PMO bril eens meekijkt in de project organisatie. Een goede PMO adviseur ziet snel waar de kansen en mogelijkheden liggen van het professioneel en integraal implementeren van PMO, danwel van het verbeteren van de bestaande werkprocessen. WIN PMO adviseert over governance, implementatie en professionalisering op Project, Programma èn Portfolio niveau. We werken nauw samen met onze opdrachtgever totdat een gedragen plan ontstaat en we helpen bij de uitvoering ervan.

Lees meer

Bemensen en
Uitvoeren 

De juiste persoon naar de juiste plek brengen. Dat is waar WIN PMO al tien jaar sterk in is! Vanuit ons eigen vaste team van de beste PMO professionals kunnen we alle mogelijke PMO rollen binnen de project organisatie bemensen. Want alles draait om de juiste mensen. PMO assistants, officers of managers. Specialisten als planners of project controllers maar ook analisten of consultants.

Lees meer

Opleiden en
Ontwikkelen
...

WIN PMO opleidingen is een opleidingsbureau voor iedereen die méér willen leren over het PMO vak en voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als PMO Professional! De theorie en, minstens zo belangrijk, onze schat aan praktijk ervaring, vormen de basis van de leerprogramma’s. Uniek! Doordat dat we niet alleen de inhoud, techniek en context overbrengen, maar ook veel aandacht hebben voor persoonlijke groei. We bieden opleidingen voor zowel ambitieuze starters als voor de senior professionals. Een heel PMO team ontwikkelen? Ook een maatwerk programma, indien gewenst in-company, behoort tot de mogelijkheden.
Lees meer

Dit is PMO.


Wat is PMO eigenlijk? Waar staat het voor en wat levert het op? Lees hier meer over ons vak.


 

 

PMO Congres
The future starts now!


We kijken terug op een succesvol en boeiend congres op 19 maart 2015, in het Muntgebouw te Utrecht.
Grote dank aan alle enthousiaste deelnemers en gedreven sprekers.

Ook benieuwd naar The future of PMO?
Kijk voor een verslag en de presentaties op www.pmocongres.nl


 

WIN PMO verhuisbericht

Vanaf 1 mei is WIN PMO te vinden in een prachtig, nieuw pand in een groene, bosrijke omgeving! Het is er licht, ruim en toch intiem. Kortom een fijne, inspirerende werk- en leeromgeving. Wees Welkom, kom eens langs!
Oude Molenweg 3b, 3941 ZL Doorn


computer

Virtual PMO

Het Virtual PMO van WIN PMO bestaat uit een team van ervaren PMO Professionals die, op afstand en on demand, PMO taken uitvoeren voor opdrachtgevers. Ook kan het Virtual PMO fungeren als het centraal PMO office van een (internationaal) verspreid project team. Het Virtual PMO kan optimaal op afstand samenwerken doordat zij beschikt over de nieuwste en best beveiligde sharing technologieën. Zo is professioneel PMO beschikbaar voor iedereen. Waar dan ook. Wanneer dan ook. Vakkundig, flexibel èn veilig.

doos

PMO BOX

Voorop lopen in het vergaren, borgen en ontwikkelen van kennis. Een belangrijk speerpunt voor WIN PMO. Die kennis willen we graag delen. Kennis delen leidt immers tot kennis vermenigvuldigen! Daarom hebben we de PMO BOX ontwikkeld. De PMO BOX is een online omgeving, die inzicht biedt in het soms complexe woud van de projectorganisatie en die de tool of template aanreikt, die u voor een specifieke klus, het best kunt inzetten. Verder zijn er diverse werkwijzen en best practices te vinden. De PMO BOX is beschikbaar voor iedereen. Vraag hier gratis en vrijblijvend inloggegevens aan. Doch… Paying by tweet, wordt zeer gewaardeerd! #PMOBOX #PMO #WINPMO @WINPMO.

Nieuws!